Celoteh

Teratak Manis Baizura

Jumaat, 1 Januari 2016

Senarai Harga Kek TMB 2016


Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Berikut adalah senarai harga kek dan pastri Teratak Manis Baizura untuk tahun 2016..sekiranya berminat untuk tempahan boleh hubungi Bai di bawah ye.
 
 
 
BIL
 
JENIS KEK
SAIZ & KUANTITI
HARGA (RM)
HARGA HIASAN (RM)  
 
 HARGA (RM)
SEBENAR
(Kek + Hiasan)
7”
8”
9”
10”
FC
CG
BC
CC
FD
Buah
10
5
5
15
20
5-12
1.
Kek Butter
15
25
35
45
 
 
 
 
 
 
 
2.
Kek Marble
15
25
35
45
 
 
 
 
 
 
 
3.
Kek Pelangi
65
75
85
95
 
 
 
 
 
 
 
4.
Kek Red Velvet
45
55
65
75
 
 
 
 
 
 
 
5.
Kek Coklat Moist
35
40
50
60
 
 
 
 
 
 
 
6.
Kek Carrot Walnut
40
50
60
70
 
 
 
 
 
 
 
7.
Kek Oren Poppy Seed
25
30
40
50
 
 
 
 
 
 
 
8.
Kek Keju
35
45
55
65
 
 
 
 
 
 
 
9.
Kek Karamel Pelangi
30
40
50
60
 
 
 
 
 
 
 
10.
Kek Chiffon Lemon Choc Rice
25
35
45
55
 
 
 
 
 
 
 
11.
Kek Coklat Lapis Keju
40
50
60
70
 
 
 
 
 
 
 
12.
Kek Kukus Velvet( Asam Keping)
35
45
55
65
 
 
 
 
 
 
 
13.
Kek Pisang Mudah
30
40
50
60
 
 
 
 
 
 
 
14.
Kek Kukus Buah-Buahan
65
75
85
95
 
 
 
 
 
 
 
15.
Kek Pandan/Yam Layer
45
55
65
75
 
 
 
 
 
 
 
16.
Perisa ( Coklat Tiramisu/ Strawberi/ Pandan/
Vanilla )
 250
 1x
2x 
7.5 x 7.5
 
3.50
4.00
8.00
36
17.
Kek  Span Vanilla,Coklat dll
25
35
45
55
 
 
 
 
 
 
 
18.
Kek Victoria Strawberi
30
40
50
60
 
 
 
 
 
 
 
19.
Kek Pelangi Kukus
40
50
60
70
 
 
 
 
 
 
 
20.
Kek Gula Hangus / Sarang Lebah
20
30
40
50
 
 
 
 
 
 
 
21.
Kek Vanilla Indulgence Coklat Putih
65
75
85
95
 
 
 
 
 
 
 
22.
Kek Coklat Indulgence
65
75
85
95
 
 
 
 
 
 
 
23.
Kek Coklat Rugged
30
40
50
60
 
 
 
 
 
 
Mini pack 3.5x8 RM18
 
24.
 
Cream Puff
  Tempahan Minima=
30 biji ke atas 
Inti =
 Krim Kastad @ Krim Kastad Durian 
1 biji = RM1.00
25.
Crepe Durian
6 biji (1 pek)
Inti=
Fresh cream + durian segar
 
RM10.00
27.
Roti Sarang Lebah
8 biji (1 Pek)
Taburan : bijan putih & hitam, biji matahari, kepingan badam dan kuaci hijau dan sos butterscotch
 
RM 8.00

 

PETUNJUK HIASAN :

 

FC = FRESH CREAM             CC = CHEESE CREAM

CG = COKLAT GANACHE      FD = FONDAN

BC = BUTTERCREAM           BUAH = BUAH-BUAHAN SEGAR
 
 
  
 
 
Telefon : 012-5548281/012-5980060

Tiada ulasan: